Fitoterápia és orvoslásCalendulashop

12“A természettől eltávolodott, merev fogyasztói társadalommal nap mint nap szembesülnünk kell mindennapi életünk során. Harcolnunk kell érzéseinkkel, hiszen ez a fajta környezet gyakran kényszerít bennünket kompromisszumra, hogy az életünket fenn tudjuk tartani. Elégedetlenek, szomorúak, dühösek lehetünk, gyakran érzünk félelmet bizonyos dolgokkal kapcsolatosan.
A társadalmi rendszer megakadályoz szabad mozgásunkban és alapot szolgáltat a különböző civilizációs betegségeknek (depresszió, magas vérnyomás, cukorbetegség, mozgásszervi betegségek stb.). Sajnos, a legtöbb ember már csak akkor fordul orvoshoz, amikor már kialakult a probléma, és számolni kell annak – esetenként súlyos – következményével. Ha fontos részét képezné életünkben a megelőzés, a prevenció, jóval elkerülhetőbbé válnának a súlyos egészségkárosodások, és a tragédiák.
Van mód a változtatásra! Megfelelő életmóddal, helyes étrenddel, testmozgással, pihenéssel, önismerettel. Tudományos kutatások alátámasztják, hogy mire a gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak  felkerülnek a boltok polcaira  – gondolnánk- gazdag vitamin- és ásványi anyag tartalommal, azoknak a nagy része az előállítási folyamat során megsemmisül. Ezért szervezetünk nem képes megfelelő módon pótolni a számára elengedhetetlen tápanyagokat. A természetes ellenálló képesség lecsökken, kaput nyitva a kórokozók előtt. Ez az oka annak, hogy a mai világban az étrend kiegészítők egyre népszerűbbé váltak. A Calendula Pharma Co. Kft. 2010 novemberében kezdte meg együttműködését a Calendula Orvos és Természetgyógyászati Intézettel. Az egyediség abból ered, hogy a táplálék kiegészítők ősi indiai receptek alapján, gondosan válogatott növényi alapanyagokból készülnek.
Úgy tartjuk, hogy minden gyógynövény gyógyító erejét, a természet szenteli meg. Ezért valódi értékként kell kezelnünk, és csak hozzáértéssel, nagy szakértelemmel szabad bánni velük. Véleményünk szerint jól képzett orvosok, fitoterapeuták segítségével vagyunk képesek előállítani belőlük olyan készítményeket, amelyek hozzájárulnak a szervezet egyensúlyának fenntartásához, és az egészség megőrzéséhez.
A Calendula Pharma Co. Kft. dolgozói nevében kívánunk jó egészséget és hosszú boldog életet!”