Rólunk

A Calendula Pharma Co. 2010-ben alakult

Abból az elgondolásból kiindulva, hogy a Calendula Kelet – Indiai terápiás intézetben már több éve gyógyuló betegeken túl, a kereskedelmi forgalomban is elérhetőek legyenek a normál egészség megőrzésében alkalmazható étrend -kiegészítő termékek (melyek nem minősülnek gyógyszernek ).

Az ádándi telephellyel működő gyártóüzemünk jelenleg 7 főt foglalkoztat. Mindannyian magasan képzett szakemberek, akik a saját szakterületükön a maximumot nyújtva dolgoznak.

Az üzem területén HACCP szabvány szerinti nyomon követési rendszer garantálja a termékek magas minőségét, valamint a manuálisan végzett figyelmes munkafolyamatok jellemzik a teljes gyártósor munkáját.

A gyártó – üzem kapacitásának növelése céljaink közt szerepel a jövőben, melyhez önök – vásárlóink is nagyban hozzájárulnak, termékeink rendszeres fogyasztásával, amelyet ez úton is szeretnénk megköszönni.

about-img

A Calendula Pharma Co Kft étrend – kiegészítő család mögött, Dr Szkopincev Dmitrij áll

Az oldalon található 14 termék több mint húsz éves kutató munka eredménye. Az étrend kiegészítők receptúrájának kidolgozása Dr. Szkopincev Dmitrij és felkészült csapatának munkája, akik jelen pillanatban is több száz féle gyógynövényt alkalmaznak a pacientúra gyógyítási folyamatában. Mindannyian felkészült szakemberek, orvosok, képzett fitoterapeuták, akik az életük nagy részét beteg emberek gyógyításával töltötték.
Az étrend kiegészítő család kialakítása során figyelembe vettük az általános egészségügyi problémákat, amelyekkel az emberek szembesülhetnek életük folyamán, de a termékek nem helyettesítenek semmilyen gyógyszert és diagnózist!
Szívesen és nyitottan állunk az önök rendelkezésére ebben a mai, kihívásokban gazdag, gyakran erős stressztűrő képességet kívánó világban. Kérdés esetén keressenek bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

12213141

516181DSC092291_1

A CALENDULA étrend-kiegészítők
alapanyagait a természet alkotta

Népszerű cikkek

21.02.2016

“A természettől eltávolodott, merev fogyasztói társadalommal nap mint nap szembesülnünk kell mindennapi életünk során. Harcolnunk kell érzéseinkkel, hiszen ez a...

29.02.2016

Találkoztak már olyannal, hogy valamilyen szépítőszer, vagy a csodálatos ránctalanító krém, amelyet annyira dicsértek a barátai, pattanásokat, vagy bőrszárazságot okoztak?...

21.02.2016

Shakespeare örökbecsű mondata, kissé átfogalmazva a lehető legjobban passzol, a most következő interjú elé. A gyógynövényekből készült táplálék kiegészítők ugyanis...