Általános szerződési feltételek

Szállítási információk

A csomagokat a DPD futárszolgálat szállítja ki. A csomagolási költséget, és a csomag feladás díját a Calendula Pharma Co. Kft. magára vállalja. Futár – szállítási díjat Ön (a vevő) nem fizet.

Házhoz szállítással történő rendelés esetén kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék sértetlenségét, a szavatosság érvényességét, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük, észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei:

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Calendula Pharma Co. Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia.

Csomagjainkat a DPD futárszolgálat szállítja ki, a termékeket a futárnak kell kifizetni. A csomagszállítás díjtalan.

Fizetési mód:

  1. Helyezze a terméke(ke)t kosárba
  2. A kosár tartalmának rendezése
  3. Szállítás és kifizetés – lásd ÁFSZ vonatkozó pontja
  4. Számlázás és szállítási adatok kitöltése
  5. Megrendelés gomb használata
A Calendula Pharma Kft. felelőssége nem terjed ki a felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), azokért anyagi illetve erkölcsi felelősséget nem vállal. A rendszer által digitálisan rögzített és archivált adatok alapján ítéli meg a vitás helyzeteket.
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Calendula Pharma Co. Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Az eladó adatai

Cégszerű megnevezése: Calendula Pharma Co.Kft.

Képviselő neve: Szkopincev Jevgenyij Dmitrijevics

Cég székhelye: 8653 Ádánd, Darázsi u. 3.

Adószáma: 23048081-2-14

Cégjegyzékszáma: Cg: 14-09-310918

Cégbíróság: Somogy Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Bankszámlaszáma: Erste Bank Hungary 11600006-00000000-45602845

Telefon/Fax: 00 36 84 357 920

E-mail cím: calendulapharma1@gmail.com

ANTSZ szakhatósági állásfoglalás száma: 3283-2/2011

Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság állásfoglalás száma: 13 1317

Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat) munkanapokon 9:00-15:00-ig

Vásárlási feltételek Futárnak történő kifizetéssel

Teljesítés módjai: Személyes átvétel partnereinknél A csomagolási díj ingyenes, kivéve a viszonteladói szerződéssel rendelkező partnereinknek, akiknek a csomagolás után környezetvédelmi termékdíjat számítunk fel.

Az online megrendelt termékek kiszállítása: A szállítási határidő maximum 2 munkanap A termékek kartondobozba csomagolva kerülnek kézbesítésre. Minden doboz tartalmaz tájékoztatót a termékekről és fogyasztásukról. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítjük a várható szállításról. Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei: Minden termék szavatossága fel van tüntetve a termék csomagolásán

Fizetési mód: A termékek mellett feltüntetett értékek bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t. Utánvétes fizetés – A fizetés a csomag kiszállítását követő átvétellel egy időben történik. Az átvételnél kell fizetni a futárnak.

Rendelés menete, a webáruházban érvényes rendelés leadásának módja: Rendeléshez szükséges adatok:

  • Vásárló neve
  • Egyedi és érvényes e-mail cím
  • Élő, és érvényes magyarországi vezetékes és/vagy mobiltelefonszám
  • Számlázási cím, melyekre cégünk a számlát kiállítja
  • Szállítási cím, amennyiben különbözik a számlázási címtől

Adatvédelem Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükséges.

A Calendula Pharma Co.Kft. fenntartja a jogot, hogy a webáruház működési feltételeit (pl. fizetés, szállítás) részben vagy egészben bármikor módosítsa. A webáruház működési feltételi és annak mindenkori módosításai a közzétételkor lépnek hatályba. a webáruház működési feltételi mindaddig hatályban maradnak, amíg a Calendula Pharma Co. Kft. az Internetáruház-szolgáltatást biztosítja.