Táplálékkiegészítők és gyógyteák természetes alapanyagokból

FőoldalRólunk

Kik vagyunk?

Calendula Pharma Co. kft. magyar vállalkozásként növényi törzsgyógyszerek és táplálékkiegészítők fejlesztését és előállítását végzi. Gyógynövény laboratóriumunk és feldolgozó üzemünk a somogy megyei Ádánd községben található, ahol gyógynövény alapanyagok és készítmények kutatását, fejlesztését, tesztelését és gyártását végezzük. HACCP rendszerünk, belső minőségbiztosítási – és ellenőrzési folyamataink, munkatársaink szaktudása, valamint egyedülálló szerzői joggal védett receptúráink garantálják termékeink magas minőségét és hatékonyságát.

A Calendula Pharma készítménypaletta közel 3 évtizedes kutató-fejlesztő munka eredménye. Receptúráink kidolgozása a Calendula klinika alapítója és vezető főorvosa, Dmitrij Szkopincev irányításával történik. Munkatársaink mind magasan képzett szakemberek, orvosok, fitoterapeuták, akik életük túlnyomó részében betegeket kezeltek és gyógyítottak. A táplálékkiegészítők kidolgozásakor szakembereink figyelembe vették a leggyakoribb panaszokat és betegségeket, melyekkel az emberek mindennapi életük során szembesülnek.

Hivatásunk a gyógyítás

A növényi gyógykészítmények előállítása nálunk nem kereskedelmi projektként indult. Készítményeinket rendeléseinken hozzánk forduló pácienseink, valamint klinikánkon fekvő betegeink  kezelésére készítjük és használjuk intézményünkben, illetve a beteg távozása után a kezelés otthoni folytatására adjuk. Ez egy saját gyógyszertár, amelyben saját fejlesztésű gyógynövény-alapú törzs-gyógyszereket gyártunk pácienseink számára. Ezeket a gyógyszereket orvos kollégáink írják elő a páciens számára személyre szabottan.
A legáltalánosabb problémákra, illetve megelőzésre kidolgozott gyógynövény készítményeinket, melyek orvosi rendelvény nélkül is alkalmazhatók, elérhetővé tettük a lakossági piacon. Ezek étrend-kiegészítő kategóriába sorolt, biológiailag aktív élelmiszer-adalékanyagok (BAA) az anyagcsere folyamatok optimalizálására, a szervek és és a szervezet működési állapotának javítására, a betegségek kockázatának csökkentésére, a gastrointestinalis mikroflóra normalizálására, stb.

Gyógykészítményeink száma: 1 500
Készítmények típusa: ayurvédikus, hagyományos kínai orvoslás (TCM), Avicenna, Galena, szerzői jog Dr. Skopintsev Dmitrii
Kibocsájtási formák: kapszulák, pirulák, porok, dzsemek, tinktúrák (párlatok), dekotok (főzetek), olajok

Mitől egyedülállóak a Calendula Pharma készítmények?

Az, amit kínálunk, alapvetően különbözik attól, ami a gyógynövény-készítmény piacon található! Hogy miben?

  1. Készítményeink hosszú ideje bizonyítanak. Európában, klinikai környezetben(!), gyógykezelések során alkalmazzuk őket közel 3 évtizede.
  2. Ayurveda, Avicenna, az ősi keleti orvoslás klasszikus készítményeit készítjük, de a mai európai ember szervezetéhez, emésztőrendszeréhez igazítva! Miért fontos ez? Tudjon meg többet itt.
  3. Saját, a piacon egyedülálló gyártástechnológia. Készítményeink nem csupán zúzott növényszárítmányok, hanem potencírozott anyagok. Mit jelent ez? Nagy precizitást és gondosságot igénylő, rendkívül idő- és munkaigényes eljárást fejlesztettünk ki és alkalmazunk a hatóanyag koncentráció emelése, és a készítmény hatásmechanizmusának fokozása érdekében.

Nagy örömmel és elhivatottsággal kínáljuk fel legjobb tudásunkat és tapasztalatainkat készítményeink formájában, hogy védjük és erősítsük az emberi testet, hogy az még ellenállóbbá váljon bizonyos betegségekkel és stresszfaktorokkal szemben a modern világban.

Amennyiben kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal!

info@calendulapharmacy.com

+36 30 228 8962

© Calendula Pharma 2023 - Minden jog fenntartva