3 gyógynövényes szuper-készítmény, melyet az orvos-fitoterapeuta kifejezetten ajánl jelen helyzetben az immunrendszer támogatására, a szervezet ellenálló képességének erősítésére a stresszel, fertőzésekkel, kórokozókkal szemben, a felsőlégutak és a nyálkahártya védelmére, gyulladáscsökkentésre, és a felesleges nyák eltávolítására. Az IMMUNFORCE, a COLD FORTE  és a LUNGVITAL a közelmúltban kikerült a lakossági piacra, így már nemcsak pácienseink számára elérhető.

IMMUNFORCE – HATÉKONY IMMUNERŐSÍTÉS ÉVEZREDES BÖLCSESSÉGGEL

Napjainkban az egész világ egy új kihívással néz szembe. Az egészség, mint téma a fókuszba került. Kutatók, orvosok, egészségügyi szakemberek a maguk területén igyekeznek helytállni és megoldást találni a kialakult helyzetre. A Calendula Egészségügyi Intézet  és a Calendula Pharma fitolabor  részéről intézményünk főorvosa, dr. Szkopincev Dmitrij és orvos kollégái, mint dr. Bihary Pál több személyes és online előadásban, illetve You Tube videóban megosztották tapasztalatainkat, illetve közzé tették javaslataikat betegség megelőzés, immunitás, az immunrendszer működése, a szervezet védelme témában.

A Calendula klinikán  modern nyugati orvoslás és diagnosztika mellett természetes, hagyományos keleti gyógymódokat alkalmazunk a legkülönfélébb panaszok kezelésére, melyek alapja a holisztikus megközelítés, a szervezet egészének működése, annak optimalizálása, harmonizálása. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a népi és a keleti orvostudomány fitoreceptúráinak a modern orvosi gyakorlatban történő alkalmazását illetően, illetve saját fitoformulák összeállításában. Napjainkra közel másfélezer gyógynövényes készítményt fejlesztettünk ki.

Ismeretes, hogy az immunrendszer állapota határozza meg, hogy megfertőződés esetén egy ember megbetegedik-e, illetve a szervezete miként reagál. Tudományosan bizonyított, hogy az immunrendszer működését képesek befolyásolni bizonyos növényi hatóanyagok, melyek serkentik a szervezetnek a stressz, a fertőzések, a külső behatások elleni természetes védekező mechanizmusait.

9 évvel ezelőtt a Calendula Pharma fitolaborban készítettük egy fitoterápiás, azaz gyógynövény alapú készítményt IMMUNFORCE néven, mely az immunrendszer erősítésére és támogatására hivatott gyógyhatású készítmény. Az IMMUNFORCE 2020. márciusa előtt csak klinikánk páciensei számára volt elérhető, azonban az aktuális fertőzésveszélynek kitett időszakban szerettünk volna szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal szélesebb körben segíteni, így az IMMUNFORCE készítményt több, gyógynövény kombinációval együtt a közelmúltban kihelyeztük a lakossági piacra, hogy ezek bárki számára elérhetők lehessenek, aki szeretne hatékonyan gondoskodni szervezete védelméről, épségéről (a készítmények itt elérhetők: calendulapharmacy.com)

Az IMMUNFORCE alkalmazását kifejezetten ajánljuk meghűléses időszakokban, bakteriális és vírusfertőzés veszélynek kitett időszakokban, illetve a szervezet saját védekezőképességét fokozottan igénylő időszakokban.  Az elmúlt közel egy évtizedben több országban alkalmazták és sok embernek segített megküzdeni a szervezet védekezőképességét gyengítő behatásokkal, például átvészelni influenzás időszakokat. Tapasztalatunk szerint azok, akik novembertől áprilisig szedték az IMMUNFORCE-ot, vagy nem betegedtek meg, vagy a gyógyulás folyamata könnyebben, gyorsabban zajlott.

Nézzük, milyen adaptogéneket tartalmaz a készítmény, melyek stimulálják a védelmi funkciókat:

Echinacea (bíbor kasvirág): erős természetes stimulátor, serkenti az interferon képződést, az egész szervezetet mobilizálja a külső behatások ellen
A torma és az igazi édesgyökér gyógyító tulajdonságai erősítik a légzőrendszer és az emésztőrendszer nyálkahártyáinak védelmi funkcióit, ezáltal pedig akadályozzák a fertőző folyamatok kialakulását.
Ginzeng: szervezetünk immunobiológiai képességeit növeli, több oldalról erősíti, stimulálja a szervezetet.

Az adaptogének viszont csak akkkor tudnak hasznosulni, ha az emésztőrendszeren áthaladva megfelelően felszívódnak. A vírusos megbetegedések, fertőzések toxikus folyamatok:  baktériumok pusztulásakor sok toxin képződik, melyek szabadgyökökként működnek, amiket el kell távolítani a szervezetből, mert gátolják emésztőrendszerben az enzimek működését és ezáltal az immunrendszer mechanizmusait. A szegfűszeg, ginzeng, fahéj, görögszéna mag serkentik az enzimek képződését, melyek támogatják a felszívódást.

A fitoterápiában, ayurvedában jártasak ismerik a Triphalát, mint magas vitamintartalommal bíró tisztító, fiatalító szert, mely oldja a tüdőben, légzőrendszerben a nyákot és egyéb pangásokat, melyek a fertőzések táptalajául szolgálnak. A Triphala összetevői (amla, mirobalánfa, bellerian mirobalan), melyek folyamatosan tonizálják is az emésztőrendszert, ezért kaptak helyet az IMMUNFORCE-ban:

Az amla termései magas aszkorbinsav tartalmuknak köszönhetően egyedülálló antioxidáns hatással rendelkeznek, s olyan anyagokat is tartalmaznak, melyek elősegítik az interferon képződését.
mirobalánfa és a bellerian mirobalan termései az immunitás erősítésére, a szervezetre gyakorolt negatív hatások semlegesítésére és a szervezet tevékenységének normalizálására szolgálnak.
Javasoljuk, támogassa meg Ön is szervezete védelmét az IMMUNFORCE-szal, mely megelőzésre és kezdődő, könnyű tünetek mellett hatékony segítség lehet.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, orvosaink, szakembereink készséggel válaszolnak az Ön kérdéseire. Keressen Bennnünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!